Deep - Tónus

Szerző: Kylie Scott
Sorozat: Stage Dive 4.
Eredeti cím: Deep
Oldalszám: 344
Kiadó: Könyvmolyképző
„A ​legeslegnagyobb kedvenc rocksztáros sorozatom, A Stage Dive nagyon klassz!” – Maryse’s Book Blog

Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

„Csodálatos, hogy Kylie Scott úgy teremt gyöngéd és őszinte légkört, hogy közben megőrzi a rá oly jellemző játékosságot.” – PUBLISHER’S WEEKLY
Kylie Scott, a New York Times bestsellerek írónője régóta imádja az erotikus szerelmi történeteket, a rock and rollt, és a Zs-kategóriás horror-filmeket. Ausztráliában, Queensland államban él.




Értékelésem


Sokat halogattam ennek a könyvnek az elolvasását feltehetően azért, mert Ben nem volt túl erőteljes karakter az előző részekben, plusz mivel a harmadik kötet elég kevéssé tetszett így nem volt túl nagy a lelkesedésem. Ehhez képest ez lett a kedvenc részem a sorozatból, esetleg az első veheti fel vele a versenyt. Valószínűleg a humorossága miatt tetszett ennyire, én legalábbis nagyon jól szórakoztam rajta.

Ben még az úgymond saját könyvében sem volt túl jelen lévő karakter, de legalább már egy csomó mindent megtudhattunk róla. Számomra nem volt világos, hogy Mal (a zenekar egyik tagja, egyben Lizzy nővérének a férje) miért ellenzi ennyire a kapcsolatukat. Jó, kis túlzás ezt kapcsolatnak nevezni, mert szinte mióta először találkoztak, azóta megtiltotta Bennek hogy a lány közelébe merészkedjen. Ennek a motivációját nem értem, hiszen az ősidők óta egy bandában játszanak, és még ha Ben kissé csapodár életet is élt eddig, mindig eljön az a pont, ahol változás következik be. Valljuk be őszintén, a másik három srác sem élt visszafogott életet, mindegyikük számára fordulópontot jelentett a szerelmük megtalálása, tehát Mal is ilyen tapasztalattal a háta mögött akarja ezt Ben számára ellehetetleníteni. Ettől eltekintve aranyos ez a családi összetartás, bár kissé túlzó mindenféle szempontból.

Maga a cselekmény kicsit drámásra sikeredett, a fő konfliktus félreértésekre és titkolózásokra alapult. Ahogy Lizzy engedett egy kicsit, Bennek rögtön valami baja volt, és ahogy a férfi kezdett volna megnyílni, Lizzy durcás lett és visszavonulót fújt. A dolgok alapvetően akörül forognak, hogy hogy fogják ők ketten felnevelni a közös gyereküket. Ennek megoldása csak egészen a kötet végén derül ki, bár szerintem sejteni lehetett. Külön tetszett, hogy Lizzy Babszemnek hívja kicsit, illetve már pocaklakó korában is próbál leszokni a káromkodásokról, pénzt tesz félre a babának valahányszor csúnyán beszél. Az egyetlen karakter akit nem szerettem, Martha, Ben testvére, aki valami elviselhetetlenül viselkedett állandóan. Nagyon sajnáltam szegény Lizzyt azért, amit ez a nő művelt vele.

Összességében ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, még annak is, akinek esetleg az előző részek annyira nem tetszettek. Ez a kötet a babatéma, illetve a főszereplők egyénisége miatt is kicsit másmilyen lett a korábbiakhoz képest. Ráadásul sokkal viccesebb is. És bár itt is voltak erotikus jelenetek, azért a szokottnál jóval kevesebb. Pluszpontot érdemel a könyv elején a hosszas sms-ezés. Nagyon tetszett, hogy a pár érdemi megismerkedését ebben a formában követhettük (közvetlenül az sms váltásokat párbeszédként olvasva) ráadásul ez a szakasz a szokottnál hosszabb volt, több heten keresztül is átívelt.

Külföldi borítók:





A képek a pinterest táblámról származnak: https://www.pinterest.com/afresli/blog/

Megjegyzések