Terrasen rising - Világok Lángja mystery box

Végre megérkezett a várva várt Terrasen rising elnevezésű, Üvegtrón tematikájú meglepetésdoboza a Világok Lángjának. Kissé túlzásnak tűnhet ez a nagy várakozás, hiszen még egy hónap sem telt el azóta, hogy a rendelést először le lehetett adni rá, bár vagy 3-4 héttel előre bejelentették a doboz érkezését, így azóta tűkön ülök. Már csak azért is, mert az előző doboz (Harry Potter témában) amit rendeltem tőlük, egyenesen fantasztikus volt. Semelyik másik könyves doboz nem ért fel eddig hozzá. Örömmel mondhatom, hogy ezt a színvonalat most is hozni tudták, ez a csomag is káprázatosra sikeredett. Már eleve nagyon szimpatikus volt, hogy a vásárlók kérésre a rendelési idő kezdetét fizetés utánra tették, illetve a szállítási határidőt is minden gond nélkül, pontosan be tudták tartani.

Nos akkor vegyük is sorra, hogy mi volt a dobozban. Mivel egy könyves gyertyás oldalról van szó, ezért a gyertyákkal kezdem: 1 nagy és két kicsi gyertyát találtam: Abraxos: bőr és vadvirág, Aedion & Lysandra: fahéj, vattacukor, erdő; Elide & Lorcan: kókusz és amaretto. Mindhárom elég édes illat, de tetszenek :)  Annak is örülök, hogy a két kisebb, páros gyertya nem a főbb szereplők körül forog, mert ezeket valószínűleg külön, magamtól nem vettem volna meg. Plusz pont a szép sárkány a címkén.

Még három illatos dolog lapult a csomagban:

Egy szobaparfüm indiánnyár illattal. Ez tetszik az ajándékok közül a legkevésbé, nem is nagyon érzem a kötődést a könyvekhez, de ettől függetlenül ötletes dolognak tartom.
Illatviasz Maeve valg királynő ihlette, cseresznye és csoki, szerintem bonbonmeggy illata van :D
Végül pedig egy kakaóvajas ajakápoló Celaena csokitortája néven. Ezt rögtön ki is próbáltam, illatra és ízre is kellemes, ráadásul természetes alapanyagokból.

Ennyit a szagos termékekről, következnek a művészetiek:
Festett kép Dorian hercegről, szinte fotó minőségű nyomtatásban. Szép kép, bár be kell vallanom, a Harry Potteres jobban el lett találva. Kicsit sajnálom, hogy nincs bekeretezve, az sokat dobott volna rajta, de nem vagyok telhetetlen. Így valószínűleg beleteszem az egyik könyvbe a kedvenc róla szóló részemhez.
Yrene & Chaol poháralátét egy nagyon cuki rajzzal és rövid idézettel. (Lassan lehet hogy különleges poháralátét-gyűjtésbe kezdhetek.)
A harmadik rajzos dolog a második kedvencem a dobozból egy vászontáska gyönyörű mintával és idézettel. Természetesen fantasztikus táskákból sosem elég, így ennek nagyon örülök, főleg hogy tényleg meseszép, plusz ugye még praktikus is. Csak azért nem nyerte el az első helyet, mert a következő dolog, vagy inkább dolgok, a maguk egyszerűségével teljesen magukkal ragadtak. Már maga a csomagolás is lenyűgözött: külön zöld selyempapírba egy arany szarvasos matricával lepecsételve.
Nem más volt benne, mint 6 darab, különleges papírból készült könyvjelző, a 6 könyvhöz, mindegyiken egy-egy idézet. Extra pont, amiért gondoltak a magyarul még meg nem jelent befejező kötetre is, és ahhoz is készült könyvjelző, így minden könyvhöz tudok egy sajátot használni.
Bár két könyv kimaradt: Az orgyilkos pengéje és A hajnal tornya, az egyik meglepetés ezt a problémát is orvosolta. Volt még két könyvjelző a csomagban: Aelin és Rowan mágneses könyvjelző szett, elképesztő cuki kivitelezéssel.

Még két kisebb dolog rejtőzött a dobozban:
Egy kitűző, Fireheart felirattal, illetve egy nyaklánc, szarvasos medállal. Mindkettő nagyon tetszik, biztos hogy sokat fogom hordani.



Tehát összességében a 13 dolog, amit a rendeléskor ígértek, teljes mértékben teljesült. Méghozzá nem is úgy, mint a BubbleBook dobozainál, ahol például csak úgy jött ki a meglepetések száma, ha a poháralátéteket külön számoltam, hanem érezhetően sok minden volt a dobozban. Minden egyes darabról elmondható hogy minőségi és egyedi, nagyon meg vagyok velük elégedve. Már most várom, hogy mikor lesz a Világok Lángja következő csomagja, és szurkolok, hogy engem is érdeklő témája legyen.

Megjegyzések